Bli frivillig

«Trivsel og tjeneste» er begreper som Frimisjonen har navigert etter i mange år. Det betyr at man bruker talenter og interesser til det beste for fellesskapet, og at man er med å deler ansvaret. Det er viktig for at fellesskapet skal fungere, og ikke minst er det verdifullt for den enkelte. Samtidig ser vi på det som vårt ansvar at den enkelte ikke tar på seg for mange oppgaver – det skal være lystbetont og givende. Det er også fullt mulig å være med uten å ha en tjeneste. Menigheten er et fellesskap man er med i, og menighet er dugnad. Vi tror Gud har gitt alle kristne som er med i fellesskapet en funksjon – også kalt tjeneste.

Siste 5 artikler:

Selskapslokaler til leie

Frimisjonen har nyoppussede selskapslokaler til... Les hele

Norsk-kafé / Norwegian language café

Annen hver søndag kl 12:30 / Every other Sunday... Les hele

Norsk-kafé / Norwegian language café

Annen hver søndag kl 12:30 / Every other Sunday... Les hele

Julemarked 10. og 11. november

Det tradisjonsrike julemarkedet på Frimisjonen... Les hele

B-tweensfest!

Går du i 5.-7- klasse? Velkommen til black and... Les hele

Nyhetsarkiv
Følg oss på Facebook
Gi en gave
Jakobs hus
Misjonsforbundet