Bli frivillig

«Trivsel og tjeneste» er begreper som Frimisjonen har navigert etter i mange år. Det betyr at man bruker talenter og interesser til det beste for fellesskapet, og at man er med å deler ansvaret. Det er viktig for at fellesskapet skal fungere, og ikke minst er det verdifullt for den enkelte. Samtidig ser vi på det som vårt ansvar at den enkelte ikke tar på seg for mange oppgaver – det skal være lystbetont og givende. Det er også fullt mulig å være med uten å ha en tjeneste. Menigheten er et fellesskap man er med i, og menighet er dugnad. Vi tror Gud har gitt alle kristne som er med i fellesskapet en funksjon – også kalt tjeneste.

Siste 5 artikler:

Julemarked på Frimisjonen 16.-17. november

Det tradisjonsrike julemarkedet på Frimisjonen... Les hele

Samlivskurs 26.-27. oktober 2018

Vanskelig å få tid til den viktigste i en travel... Les hele

Kafégudstjeneste 9. september

"You only live once?" Les hele

Oppstart høst 2018

Første gudstjeneste etter sommerferien blir 19. Les hele

Ledige stillinger

Frimisjonen søker barne- og ungdomsarbeidere Les hele

Nyhetsarkiv
Følg oss på Facebook
Gi en gave
Misjonskirken Norge
Jakobs hus