Norsk-kafe

Annen hver søndag kl 12:30

Annenhver søndag kl 13

 

Vi har norsk-kafé på Frimisjonen for asylanter og innvandrere. Å få snakke norsk med nordmenn om ulike tema for å øke språkferdighetene, synes vi er et godt tilbud til disse gruppene. Og dette venter vi å få tilbake: interessante samtaler, kulturkunnskap, humor, vennskap, glede og nye utfordringer. Har du spørsmål kan du ta kontakt med Steinar Thorvaldsen på e-post: steinar.thorvaldsen@uit.no

Sjekk når det er Norsk-kafe i kalenderen her

Frimisjonen arranges Norsk-kafé (language café) every other sunday, usually at 13:00. At Norsk-kafeen you sit in groups and have informal conversations in norwegian while enjoying some coffee or tea. It’s free, and there’s no need to register. For more information send an e-mail to: steinar.thorvaldsen@uit.no

Find the dates her

En flott artikell om norsk-kafen finner du her

- See more at: http://frimisjonen.no/2015/10/norsk-kafe#sthash.BlJcPBKp.dpuf

Vi har norsk-kafé på Frimisjonen for asylanter og innvandrere. Å få snakke norsk med nordmenn om ulike tema for å øke språkferdighetene, synes vi er et godt tilbud til disse gruppene. Og dette venter vi å få tilbake: interessante samtaler, kulturkunnskap, humor, vennskap, glede og nye utfordringer. Har du spørsmål kan du ta kontakt med Steinar Thorvaldsen på e-post: steinar.thorvaldsen@uit.no

Sjekk når det er Norsk-kafe i kalenderen her

Frimisjonen arranges Norsk-kafé (language café) every other sunday, usually at 12:30. At Norsk-kafeen you sit in groups and have informal conversations in norwegian while enjoying some coffee or tea. It’s free, and there’s no need to register. For more information send an e-mail to: steinar.thorvaldsen@uit.no

 

Siste 5 artikler:

B-tweensfest!

Går du i 5.-7- klasse? Velkommen til black and... Les hele

Suppe til 7

Suppe til 7 er et hyggelig middagsfellesskap! Les hele

Stilling ledig

Frimisjonen søker pastor i inntil 100% stilling. Les hele

Godhetstur

6.-8. oktober blir det godhetstur til Borgen Les hele

Kafégudstjeneste

Velkommen til kafégudstjeneste på Frimisjonen! Les hele

Nyhetsarkiv
Følg oss på Facebook
Gi en gave
Jakobs hus
Misjonsforbundet