Norsk-kafé / Norwegian language café

Annen hver søndag kl 12:30 /
Every other Sunday at 12:30

Annenhver søndag kl 13

 

Vi har norsk-kafé på Frimisjonen for asylanter og innvandrere. Å få snakke norsk med nordmenn om ulike tema for å øke språkferdighetene, synes vi er et godt tilbud til disse gruppene. Og dette venter vi å få tilbake: interessante samtaler, kulturkunnskap, humor, vennskap, glede og nye utfordringer. Har du spørsmål kan du ta kontakt med Steinar Thorvaldsen på e-post: steinar.thorvaldsen@uit.no

Sjekk når det er Norsk-kafe i kalenderen her

Frimisjonen arranges Norsk-kafé (language café) every other sunday, usually at 13:00. At Norsk-kafeen you sit in groups and have informal conversations in norwegian while enjoying some coffee or tea. It’s free, and there’s no need to register. For more information send an e-mail to: steinar.thorvaldsen@uit.no

Find the dates her

En flott artikell om norsk-kafen finner du her

- See more at: http://frimisjonen.no/2015/10/norsk-kafe#sthash.BlJcPBKp.dpuf

(English version below)
Norsk-kafé på Frimisjonen er et gratis tilbud for alle som vil lære mer norsk. Vi møtes annenhver søndag kl. 12:30. Sted er Grønnegata 101 (ved NAV-bygget). Å få snakke norsk med nordmenn om ulike tema for å bli flinkere til å forstå norsk, er en god mulighet. Du kan også få svar på spørsmål om Norge og Tromsø. Vi har kulturkunnskap, humor, glede og nye utfordringer. Velkommen! Har du spørsmål kan du ta kontakt med Steinar Thorvaldsen på e-post: steinar.thorvaldsen@uit.no

Sjekk når det er Norsk-kafe i kalenderen og bli med i vår Facebook-gruppe for jevnlige oppdateringer.

///

Norsk-kafé (Norwegian language café) at Frimisjonen welcomes everyone who wants to learn more Norwegian and practice it. Free admission. We meet every other Sunday at 12:30 in Grønnegata 101 (right across the street from NAV). Here you can practice your Norwegian with Norwegians, talking about different subjects and getting a better understandig of the language. You can also bring your questions about Norway and Tromsø. We offer cultural knowledge, humour, joy and new challenges. For more information, you can e-mail Steinar Thorvaldsen: steinar.thorvaldsen@uit.no

Check out our calendar for Norsk-kafé dates and join our Facebook-group for regular updates.

Siste 5 artikler:

Stilling ledig

Frimisjonen søker pastor i inntil 100% stilling,... Les hele

Tale 26.03.19

Les hele

Karneval på B-Tweens

Vi skal ha KArneval på B-Tweens, i samhold med... Les hele

Fasteuke

Velkommen til fasteuken! Les hele

Julemarked på Frimisjonen 16.-17. november

Det tradisjonsrike julemarkedet på Frimisjonen... Les hele

Nyhetsarkiv
Følg oss på Facebook
Gi en gave
Misjonskirken Norge
Jakobs hus