Fasteuke

Velkommen til fasteuken!

 

Hvert år har Frimisjonen valgt å ha en uke hvor vi faster sammen som menighet. De fleste forbinder faste med å ikke spise, eller avstå fra mat. Dette er en form for faste, men man kan også faste fra andre ting. Faste handler, i korthet, om å avstå fra noe for å rette fokus og oppmerksomhet mot Gud. Jesus sier:

«Når dere faster, skal dere ikke gå med dyster mine, slik som hyklerne. De forsømmer sitt utseende for at folk skal se at de faster. Sannelig, jeg sier dere: De har alt fått sin lønn. Men når du faster, skal du salve hodet og vaske ansiktet, for at ingen skal se at du faster, ingen andre enn din Far som er i det skjulte. Og din Far, som ser i det skjulte, skal lønne deg.»
- Matteus 6,16-18 -

Fasten handler først og fremst om deg og Gud. Gud ser i det skjulte, og ser hva du faster fra, og hvordan du har det. Frimisjonen velger også å holde et lavere aktivitetsnivå i fasteuken, for at hver og en skal kunne ha fokus på sin relasjon til Gud. Vi ønsker å søke ham i enda større grad akkurat denne uken.

I forbindelse med fasten, har pastor Markus Kvavik laget et fastehefte. Dette heftet er ment som en hjelp for deg i fasteuken. Det kan hjelpe deg, og inspirere deg til å lese Guds ord, og finne noen gode ting som du kan reflektere litt over denne uken.

Fasteheftet finner du her.

Jeg håper, og ber om at du vil få en god fasteuke. Denne uken handler først og fremst om deg og Gud. Han ser ditt hjerte, og han ønsker å møte deg der du er. Jeg har stor tro og forventning om at Gud ønsker å si noe inn i ditt liv denne uken!

// Markus Kvavik, pastor i Frimisjonen

Siste 5 artikler:

Kafégudstjeneste 5. mai

"Sant for deg = sant for meg?" Les hele

Karneval på B-Tweens

Vi skal ha KArneval på B-Tweens, i samhold med... Les hele

Julemarked på Frimisjonen 16.-17. november

Det tradisjonsrike julemarkedet på Frimisjonen... Les hele

Samlivskurs 26.-27. oktober 2018

Vanskelig å få tid til den viktigste i en travel... Les hele

Kafégudstjeneste 9. september

"You only live once?" Les hele

Nyhetsarkiv
Følg oss på Facebook
Gi en gave
Misjonskirken Norge
Jakobs hus