Gudstjenester

Velkommen til våre gudstjenester! Velkommen til deg som går her fast og ikke minst velkommen til deg som aldri har vært hos oss før.

Dette er ukens samlende høydepunkt for alle i menigheten. I våre gudstjenester er det et tilbud til hele familien. De fleste gudstjenestene våre begynner kl. 11:00.  Se planen for kommende gudstjenester i kalenderen.

For barn i alderen 0-3 år finnes det et lekerom hvor foreldre samtidig kan følge med på gudstjenesten gjennom høyttaler og vindu inn til kirkesalen. De fleste søndagene er det to ungdommer som passer på de små slik at foreldrene kan få sitte i kirkerommet og få med seg prekenen og en kopp kaffe.

For barn i alderen 4 - 14 år er det jubelgjengen. Alle samles i gudstjenesten en stund. Deretter er det myldretid før de går til fellesundervisning. Etter undervisningen går de til hver sin gruppe. Opplegget i Jubelgjengen følger Sprell Levende som er utarbeidet i samarbeid med Norsk Søndagsskoleforbund. Les mer om Jubelgjengen her.

Med tanke på våre trofaste medarbeidere i Jubelgjengen og andre som ønsker å høre talene i etterkant, legger vi talene ut på nett. Du finner de i vårt talearkiv her.

Siste 5 artikler:

Stilling ledig

Frimisjonen søker pastor i inntil 100% stilling,... Les hele

Tale 26.03.19

Les hele

Karneval på B-Tweens

Vi skal ha KArneval på B-Tweens, i samhold med... Les hele

Fasteuke

Velkommen til fasteuken! Les hele

Julemarked på Frimisjonen 16.-17. november

Det tradisjonsrike julemarkedet på Frimisjonen... Les hele

Nyhetsarkiv
Følg oss på Facebook
Gi en gave
Misjonskirken Norge
Jakobs hus