Bli medlem

Vil du bli medlem av Frimisjonen Tromsø, eller er det noe du lurer på om medlemskap hos oss?

Medlemskap

Vi tror det er et godt prinsipp at man er medlem i den menigheten man er aktiv, og det å melde seg inn eller ut av en menighet i seg selv en enkel sak. Noen tenker kanskje de bare skal være her i noen år, men hvorfor ikke være medlem så lenge du går her?

Vi oppfordrer alle som ønsker å være en del av Frimisjonens historie til å bli medlemmer i menigheten. Man trenger ikke være medlem for å delta på noe av det som skjer her, men vi tror medlemsskap er viktig for eierskap og tilhørighet. Dessuten er det slik at det er medlemmene i Frimisjonen som har innflytelse på menighetens retning. Som medlem har du stemmerett på menighetens årsmøte og menigheten får noen økonomiske fordeler for de medlemmene som også er medlemmer i trossamfunnet Misjonskirken Norge. Det er mulig å være med i vår menighet uten å tilhøre trossamfunnet, men vi oppfordrer alle våre medlemmer som identifiserer seg med Misjonskirken Norges verdier til også å melde seg inn i trossamfunnet.

I menighetenes statutter er det beskrevet tre kriterier for medlemskap i menigheten, som også er de eneste kriteriene. Medlemskap i Frimisjonen Tromsø er åpent for mennesker:

  • Som tror på Jesus
  • Som ønsker å leve etter Guds ord
  • Som ønsker å dele fellesskap og ansvar sammen

 

Vil du vite mer?

Vil du vite mer eller ønsker du å bli medlem? Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kontakt oss

Frimisjonen Tromsø
Grønnegata 101
9008 TROMSØ 

Org. nr. 971 402 040

 

Feil på siden?Powered by Cornerstone