Smågrupper

En smågruppe er et mindre fellesskap enn en vanlig gudstjeneste, der vanlige mennesker møtes og deler fra sine liv. Du er alltid velkommen til å bli med i en smågruppe!

Gode relasjoner skapes best i små og trygge fellesskap. Derfor har vi i Frimisjonen det vi kaller "smågrupper", som vi oppfordrer alle til å bli med i. I smågruppene møtes vi regelmessig for å bli bedre kjent med hverandre og med Jesus. Smågruppene gir rom for vekst som mennesker, både personlig og trosmessig, og bidrar til trivsel i menigheten og i livet for øvrig. Her deler vi tro og tvil, og vi ber for og med hverandre.

Du er varmt velkommen i en smågruppe. Frimisjonen ønsker å tilrettelegge for at alle som ønsker det, får være med i en smågruppe. Fyll inn skjemaet "Bli med i smågruppe" dersom du ønsker å bli med i en av våre smågrupper eller kunne tenke deg å starte en smågruppe tilknyttet Frimisjonen.

I Frimisjonen har vi et eget team som følger opp nye og eksisterende smågrupper. Vi har satt sammen noen ressurser for smågruppe.

Kontakt oss

Frimisjonen Tromsø
Grønnegata 101
9008 TROMSØ 

Org. nr. 971 402 040

 

Feil på siden?Powered by Cornerstone