Første gang?

Er du nysgjerrig på hvem vi er og hva vi gjør? Kom gjerne innom oss! Vårt ønske er at du vil finne et godt fellesskap med mening, hvor du kan være deg selv.

Hvem er vi?

Frimisjonen Tromsø er en menighet tilknyttet Misjonskirken Norge, som holder til midt i Tromsø sentrum. I dag teller Frimisjonen omtrent 150 personer i alle aldre, og driver et allsidig arbeide med et brennende ønske om å være et raust og inkluderende fellesskap i Tromsø by.

Frimisjonen Tromsø er en menighet tilknyttet Misjonskirken Norge, og deler derfor organisasjonens visjon «Guds barns enhet og menneskers frelse». I tillegg har menigheten en egen visjon som lyder «Med Jesus i sentrum». Vi tror at Frimisjonen eksisterer med en hensikt, og ønsker at menigheten skal ha en kultur som er preget av inkludering, hverdagsevangelisering og disippelgjøring.

Les mer om våre verdier →

Hva er første steg?

Frimisjonen er en menighet som er åpen for alle, og du kan helt uforpliktende komme på en gudstjeneste hos oss for å se om det er noe for deg. Ved inngangsdøren vil noen stå for å ønske deg velkommen, og du kan møte opp uten noen form for forberedelser. Alle gudstjenester hos oss er åpne møter, og du er velkommen akkurat som du er. Etter gudstjenesten byr vi på kaffe, prat og noe å bite i – helt gratis.

Les mer om gudstjenesten →

Når møtes vi?

Våre gudstjenester og arrangementer oppdateres løpende i kalenderen på nettsiden, og vi oppfordrer deg derfor til å sjekke den for å finne neste tidspunkt.

Gå til kalender →

Parkering

Kirken vår ligger midt i Tromsø sentrum, og det er lett å finne parkeringsplass i nærheten. Det er gateparkering på begge sider av gaten, og to parkeringsplasser diagonalt på andre siden av krysset. Se oversikten under for kart. Den rosa pinnen midt i bildet er Frimisjonen.

Fjellet parkeringshus er også like ved, med innkjøring fra Vestregata, men er ikke med på kartet.

Første gang?

 

Vil du bli bedre kjent med oss?

Er du klar for å treffe oss? Vi vil gjerne se deg på en av våre gudstjenester, helt uforpliktende!
En smågruppe er et litt mindre fellesskap, der du kan dele fra livet ditt og bli bedre kjent med Gud.
Har du lyst til å delta på noe mer praktisk, så er kanskje en tjenestegruppe noe for deg?

Kontakt oss

Frimisjonen Tromsø
Grønnegata 101
9008 TROMSØ 

Org. nr. 971 402 040

 

Feil på siden?Powered by Cornerstone